Slider

Tlf. 2125 7694 LinkedIn

Søren Kiebe

Søren er stifter og Group Managing Director i alle selskaber i Nordic People Group.

Søren har mere end 20 års erfaring inden for finans og ledelse. Desuden har han i mange år arbejdet med Interim, Search og Coaching. Han er certificeret som senior Practitioner, Business Coach fra Copenhagen Coaching Center.
Han er en af landets førende inden for Forandringsledelse i organisationer, projektledelse, optimering af økonomifunktionens processer og coaching på ledelsesniveau.

Søren er i det daglige den øverste kundeansvarlige i selskabet.


Ole Lemvigh

Ole er Managing partner for Resources.

Han er en erfaren leder inden for Økonomiledelse (rapportering og regnskab), omstruktureringer og Change management. 

Han har i 30 år arbejdet med forskellige afdelinger inden for finans både som CFO, direktør og nu Senior Partner. 

Ole er uddannet HA, HD Økonomistyring & Informatik. Han er desuden også Mini MBA, Certificeret Business Coach og Certificeret i BIG5 Personality test. 

Tlf. 2513 7696 LinkedIn

Tlf. 29867616 LinkedIn

Anette Timm

Anette er Partner hos Resources. 

Hun har 15 års erfaring med rekruttering af medarbejdere på alle organisatoriske niveauer og 10 års P&L ansvar fra større nordiske koncerner. Hun har desuden mange års erfaring med personaleledelse, kompetenceudvikling og performanceopfølgning           

Anette er uddannet HD-O ved CBS. Hun har som direktør i flere anerkendte konsulenthuse oparbejdet stor ekspertise i rekruttering af ledere og specialister. I tillæg til dette har Anette et bredt netværk til højt kvalificerede kandidater inden for økonomi og regnskab.  


Anette Thaulow

Anette er Salgsdirektør hos Resources. Hun er specialiseret inden for Talent Management og Research specialist. Hun har mange års erfaring med
Executive Search og Talent Management.

Anette er uddannet Cand.ling.merc. (Organisation, HR, Ledelse) og er uddannet i Master Analysis (test). 

Hun har stor succes med alle aspekter af Executive Search inden for økonomi, finans, supply chain, IT, logistik og marketing.

Tlf. 2256 7694 LinkedIn

Tlf. 6060 0708 LinkedIn

Carsten Riel

Carsten er vores Partner hos Circle of Leadership.  

Han er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Desuden har han en Master i Business-coaching og er testcertificeret i Big Five, Lumina Sparks og MBTI.  

Carsten varetager alle vores primære coaching opgaver, og han har et særligt fokusområde på ledelse og kommunikation samt krisehåndtering. 

Carsten har bl.a. arbejdet med konflikthåndtering inden for dansk elite-sport, energiområdet og hos kommunerne.