Regnskabs-konsulent

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

Står din virksomhed og mangler en regnskabskonsulent?

Før eller siden står de fleste virksomheder i den situation, at de har brug for en ny regnskabskonsulent eller anden lignende medarbejder inden for økonomi og regnskab.

Hvad er en regnskabskonsulent?

En regnskabskonsulent forventes ofte at have en god allround forståelse for en regnskabsafdelings opgaver lige fra afstemningsopgaver, bogholderiassistance og lønadministration til udarbejdelse af årsregnskab. Hertil kommer en række personlige egenskaber som gerne skal matche kollegaer og virksomhedens værdisæt.

Men som de fleste ved, er rekrutteringsarbejdet ikke gjort ved blot at opslå en stillingsannonce, som beskriver de ønskede kvalifikationer for f.eks. en regnskabskonsulent. Det kan derimod være en lang og tidskrævende proces, som endda ikke altid sikrer det ønskede resultat.

Hvad kan Resources gøre for dig?

Resources tilbyder at være din erfarne samarbejdspartner ved ansættelsen af en regnskabskonsulent til din virksomhed

Vi er førende inden for rekruttering af medarbejdere til bogholderi, økonomi, finans, regnskab samt back-office. Vi har en stor viden på området, som vi, sammen med en grundig dialog med jer, bruger til at afdække virksomhedens behov og hvilken type medarbejder, der passer til stillingen og virksomhedens værdier. Vi tester via Reflector Big Five Personality test®.

Vi sørger for stillingsbeskrivelse og annoncering, samt tager os af efterfølgende henvendelser og ansøgninger samt Assessment.

Samtidig har vi også en stor database af konsulenter til regnskabs- og økonomistillinger at trække på. Disse emner har et meget højt fagligt niveau, da de alle er regnskabstestede og har været igennem personlige interviews.

Efter en grunding screening og test af potentielle kandidater til stillingen, via enten ansøgninger eller databasen, finder vi den bedst egnede regnskabskonsulent til din virksomhed.

Herefter præsenterer vi regnskabskonsulenten for dig, så du kan tage stilling til om vi har fundet den rette.

Resources Denmark garanterer dig den bedste regnskabskonsulent!

Leder du efter en controller? Læs mere

Vil du høre mere?

Få hjælp til at finde den rigtige kandidat til jobbet.

Kundereferencer

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram