Financial Controller

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

Lad Resources finde en kvalificeret Financial Controller til din virksomhed

Det kræver kompetente og motiverede medarbejdere, når du vil skabe og opretholde en velfungerende virksomhed. For at finde og tilknytte den rette medarbejder til din virksomhed, er det vigtigt med et grundigt forarbejde. Det kan Resources hjælpe dig med.

Find en kompetent Financial Controller

Står du midt i at skulle finde en Financial Controller til din virksomhed? Så er vi den rette til at hjælpe dig. Når du skal finde den helt rette Financial Controller er det vigtigt, at du fokuserer på, hvilke typer arbejdsopgaver, det er vigtigst for dig at få løst. Er det for eksempel månedsrapportering og årsregnskab, konsolidering eller skal din kommende medarbejder være stærk til analyser og IFRS-arbejde (regnskabsstandard for børsnoterede selskabers koncernregnskaber, der gælder på tværs af EU).

Vores dygtige kandidater kan løse mange typer af opgaver inden for Financial Controlling, som for eksempel:

 • Månedsrapportering
 • Årsregnskab
 • Anlægskartotek
 • Konsolidering
 • Budgetter
 • Analyser
 • Cash Flow
 • IFRS – International Financial Reporting Standards

Hos Resources kan vi hjælpe dig med alle typer af Financial Controllere, der selvfølgelig også har de rigtige uddannelser, som for eksempel HD-R, Cand.merc.aud og Revisor. Gennem et tæt samarbejde med dig, finder vi lige præcis den medarbejder, som er mest kvalificeret i forhold til dine behov.

Vi gør din rekrutteringsproces meget nemmere

Vores grundige searchproces er målrettet mod at finde den bedste løsning – både for din virksomhed og din kommende medarbejder. Forløbet foregår naturligvis i tæt samarbejde med dig, hvor du præciserer de ønsker og forventninger du har til din Financial Controller.

Vores rekrutteringsproces består overordnet af:

 • Indledende afdækningsmøde, herunder jobbeskrivelse, afdækning af kvalifikationer og løn med mere
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Screening, behandling og udvælgelse af kandidater
 • Interview og tests
 • Udvælgelse af kvalificerede kandidater og afholdelse af samtaler sammen med kunden
 • Udarbejdelse af endelig aftale samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse.

Hele rekrutteringsprocessen foregår i tæt og professionel sparring med kunden på alle niveauer af processen. Så hvis du har behov for en Financial Controller, er Resources den helt rigtige samarbejdspartner. Derudover har vi også en 6 måneders genbesættelsesgaranti, som betyder, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet, hvis samarbejdet med den nye medarbejder ikke fungerer optimalt.

Resources finder den rette medarbejder

Resources er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed og en professionel samarbejdspartner i forbindelse med din rekrutteringsproces. Vi har mange erfarne konsulenter med ekspertise inden for regnskab og økonomi samt Danmarks største database med mere end 7.000 potentielle medarbejdere. Dermed har vi både ressourcerne og kompetencerne til at finde de bedst kvalificerede kandidater – også Financial Controllere. Du kan derfor trygt overlade den omfattende rekrutteringsproces til os, og vi sørger for, at finde den mest kvalificeret kandidat til jobbet.

Skal vi finde din næste Financial Controller? Så kontakt os på 6190 2020 eller info@resources.dk og få svar på dine spørgsmål og evt. aftale et møde for at komme i gang med processen.

Leder du efter en Business controller?

Læs mere her

Vil du høre mere?

Kontakt en af vores konsulenter for en personlig dialog.

Kundereferencer

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram