Business Controller

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

Hvad er en Business Controller?

Man skelner mellem en financial controller og en business controller. En financial controller arbejder med regnskabsudarbejdelse, mens en business controller beskæftiger sig med driftsøkonomien.

Udover at beskæftige sig med driftsøkonomien (margin, omkostninger) deltager en Business Controller i opnåelsen af virksomhedens målsætninger og udviklingsstrategier. Hvis du ønsker hjælp til at finde en skarpt kandidat, vil Resources være den rigtige løsning. Kontakt os for at høre mere.

Har du brug for en uddannet person, der kan mere end at lægge budgetter. Det kan være en Cand. merc. aud, en revisor eller en person med uddannelse inden for HD-R, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad kan en Business Controller gøre for dig?

Typiske opgaver for en Business Controller består blandt andet af:

  • Budgetopfølgning
  • Rapportering
  • Profitanalyser
  • Lønsomhedsanalyser
  • KPI’er.

Resources tilbyder search inden for økonomi-, finans- og back office. Så søger du en kandidat med den rette personlighed, god forretningssans og gode analytiske evner til enten en fastansættelse eller interim, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 6190 2020 eller skrive en mail til os på info@resources.dk.

Læs mere om hvad Resources kan tilbyde, når din virksomhed søger en kandidat til denne stilling.

Læs mere her

Vil du høre mere?

Få hjælp til at finde den rigtige kandidat til jobbet.

Kundereferencer

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram